7/4/11

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Untitled from ThePressProject on Vimeo.



ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



Πιστεύω ότι όσο υπάρχει χαλαρή αντίδραση τόσο οι πιέσεις θα αυξάνονται.

Κάθε μετρό ελαφρυνσης του ελληνικού χρέους θα παίρνει παράταση

η κάθε προσπάθεια για την όποια μικρή βελτίωση των ορών δανεισμού θα συνοδεύεται με περισσότερο εξευτελισμό των Ελλήνων υπουργών , θα τους πιέζουν στην κατεύθυνση πώλησης του Ελληνικού πλούτου.

Το συναίσθημα του δανειστή που θέλει πίσω τα λεφτά του θα γίνεται όλο και πιο βίαιο με περισσότερες απαιτήσεις από τον δανειζόμενο που δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει,

ο δανειστής όπου βλέπει λίπος θα το ρουφά, και είναι σωστό, δεν έδωσε τα λεφτά του τσάμπα, θα διεκδικήσει και σπέκουλα , να πάρει ότι αξίζει με το χαμηλότερο κόστος.

Αν ένα μέρος των δάνειων ήταν με προϋποθέσεις αγοράς προϊόντων από τους δανειστές, αυτό το μέρος αν θέλουν να νομιμοποιηθεί πρέπει να συνδεθεί η αποπληρωμή του με τους ίδιους όρους,

Δηλαδή το έντιμο είναι αν Γαλλικά η Γερμανικά ενδιαφέροντα σύνδεσαν τα δάνεια με αγορές προϊόντων τους (υπηρεσίες, οπλικά συστήματα, προνομιακές αγορές εταιρειών κλπ) τώρα να πληρωθούν με χρήματα και πορτοκάλια, σταφίδα, καρπούζια, και υπηρεσίες.

Γι αυτό επιβάλλεται λογιστικός έλεγχος σε βάθος.

Αν από τον έλεγχο προκύψουν και σκάνδαλα και συνδεθούν με το χρέος αυτό πρέπει άμεσα να παγώσει και να ακολουθηθει δικαστική διαδικασία.

Συνάμα πρέπει να παρατηρήσω ότι η δυσκολία δανεισμού δεν έκανε μόνο κακό στη χωρά,

το να μπαίνουν οι δείκτες του ρολογιού στη σωστή ώρα είναι υγεία τόσο για τους πολιτικούς όσο και για τους πολίτες που αμέριμνα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες επίλυσης των προβλημάτων τους στους "άλλους"

Η γενικότερη μείωση στην διαχείριση των κοινών (βουλευτές, υπάλληλοι, προνομία) μόνο καλό μπορούν να κάνουν για το μέλλον της χώρας.

Τώρα πια επιβάλλεται και ο λαϊκός ξεσηκωμός τόσο δυνατός που να καταφέρει να επιβάλει νέες συνθήκες.

Α) την ανατροπή του σάπιου πολίτικου κατεστημένου και την άμεση τιμωρία ενόχων που θα πέσουν σαν ντόμινο.

Β) την γνωστοποίηση στους δανειστές ότι οι πιέσεις δεν θα βρουν έδαφος εφαρμογής.

Γ) η ισχυρή λαϊκή πίεση θα δώσει όπλα στο Έλληνα διαπραγματευτή για βιώσιμες καταστάσεις.

Η όποια αναβολή της λαϊκής εξέγερσης σήμερα, θα είναι πιο επώδυνη αργότερα, μπορεί από απλή εξέγερση να γίνει εμφύλιος , και τότε δεν θα κερδηθεί τίποτε, μάλλον υπάρχει φόβος απώλειας και ανθρώπων αλλά και σε χώματα της πατρίδας , μιας και κάποιοι το περιμένουν.

Ένα ελάχιστο πρόγραμμα επιβάλλεται προκειμένου να συνταθούν πίσω του όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου.

Δημιουργία ελάχιστου προγράμματος κοινά αποδεκτού από την επαναστατική συνέλευση.

1) άμεση ανάλυση όλων των αναγκών του τόπου στα όποια σενάρια και τροπές πάρει η εξέγερση (ελαχιστοποίηση σε όλα τα ρίσκα του αύριο)

2) άμεση επιβολή αντιπρόσωπων και έλεγχου στο γενικό λογιστήριο του κράτους , που το πόρισμα τους θα επικυρώσει ο λαός και θα υποστηρίξει η κεντρική κυβέρνηση.

3) επιβολή χρηματικής εισφοράς με ημερομηνία λήξης υπ οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή διαβίωση των πολιτών και η λειτουργιά του κράτους.

4) η δραστική μείωση όλων των λειτουργιών του κράτους που θα αναφέρονται λεπτομερώς

5) η μείωση των βουλευτών και των αποδοχών όλων των αξιωματούχων, (από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο κλητήρα).

6) άμεση κατάργηση των συντάξεων που δεν προέρχονται από εργασία αλλά από λειτουργήματα.

7) άμεση σύγκλιση των στρατιωτικών δυνάμεων και εφαρμογή σχεδίου κρίσης. (λεπτομέρειες στη συνεδρίαση)

8) έμμεση κρατικοποίηση της εθνικής τράπεζας, και εφαρμογή σχεδίου κρίσης.

9) κατάργηση με δημοψήφισμα άρθρων του συντάγματος α) βουλευτική ασυλία, β) εκλογικό σύστημα, κλπ κλπ.

10) απαίτηση προκήρυξης εκλογών με νέους κανόνες.

11) κατάληψη του καναλιού της βουλής και με εθελοντές δημοσιογράφους συνεχής ενημέρωση και πρόσκληση όλων των πολιτικών , κόμματων , προσωπικοτήτων, κλπ κλπ κλπ.

12) απαίτηση συνάντησης με τον πρόεδρο της δημοκρατίας προκειμένου να ακολουθητέε η νόμιμη διαδικασία προς αποφυγή πραξικοπήματος.

13) άμεση πρόταση λύσης του μεταναστευτικού προβλήματος πριν οι διαστάσεις του γίνουν ανεξέλεγκτες (άσυλο, νομιμοποίηση, προωθηση, επαναπατρισμός)

14) άμεση απαίτηση των εφαρμογών έννομης τάξης από την αστυνομία, ((α) ανάκληση όλων των δυνάμεων εντος των τμημάτων) κατάργηση φύλαξης πρόσωπων, γ) καταστολή εμπορίου ναρκωτικών και παραεμπορίου, δ) άμεση εγκαθίδρυση αισθήματος ασφάλειας σε όλη την επικράτεια. κλπ κλπ)

15) απαίτηση δημοψηφίσματος επί των εθνικών θεμάτων , α) συμμέτοχη σε ΕΕ. ΝΑΤΟ, διακήρυξη ΑΟΖ, συμμέτοχη σε επιχειρήσεις εκτός Ελλάδος, κλπ )

16) άμεση κατάργηση της βουλής και δημιουργία προσωρινής βουλής που θα οδηγήσει σε εκλογές, (από τα ιδία κόμματα αλλά μειωμένη κατά 50%)

17) ανακήρυξη εκπροσώπου επανάστασης κι 12μελους επιτροπής μα αρμοδιότητες

18) ενημέρωση όλων των πρεσβειών και απαίτηση τήρησης των κανόνων διεθνούς δικαίου.

19) κάνεις από τους αντιπροσώπους της λαϊκής επανάστασης δεν θα είναι υποψήφιος στις αμέσως επόμενες λαϊκές εκλογές.

20) κανένας υποψήφιος για οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα δεν μπορεί να συνυπάρχει εφ όσον συγγενής του κατέχει έμμισθη υπηρεσία στον δημόσιο τομέα.



όλες οι βελτιώσεις , επαναδιατυπώσεις, εμπλουτισμός των παραπάνω είναι ευπρόσδεκτος

προκειμένου να συνταθεί και να δημιουργηθεί,

ελάχιστο πρόγραμμα κοινά αποδεκτού από την επαναστατική συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου